Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Ρόδος: Συνελήφθη ο αστυνομικός που εκπαίδευε μέλη της Χρυσής Αυγής

www.Rodosreport.gr


Συνελήφθη σήμερα το πρωί  ο εν ενεργεία αστυνομικός που φέρεται να εκπαίδευε μέλη της Χρυσής Αυγής, από άνδρες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, οι οποίοι κατέφθασαν στη Ρόδο άμεσα με ένα ταξίδι «Αστραπή» για να εξετάσουν την υπόθεση. Ο αστυνομικός τους μάθαινε να δίνουν μάχες σώμα με σώμα και χειρισμό ροπάλου.
O ίδιος ο αστυνομικός  μετά το θέμα που πήρε δημοσιότητα, επέβαλε την παραίτηση του, κάτι που δεν έγινε δεκτό αλλά διατάχθηκε ΕΔΕ και τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ την υπόθεση ανέλαβε να διαλευκάνει η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων .
Παρακάτω η ανακοίνωση που είχε κάνει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δωδ/νησου σχετικά με το θέμα:


«Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δωδ/νησου, σχετικά με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν την εκπαίδευση
μελών της Χρυσής Αυγής από εν” ενεργεία Αστυνομικό στην περιοχή μας, θέλει για άλλη μία φορά να ξεκαθαρίσει τις θέσεις της προς κάθε κατεύθυνση, επαναλαμβάνοντας ότι ο κάθε αστυνομικός είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τα όσα πράττει στην προσωπική του ζωή και αναλαμβάνει  τις συνέπειες τους.
Καλούμε  την φυσική μας ηγεσία να διερευνήσει άμεσα το θέμα και να λάβει μέτρα ή να επιρρίψει ευθύνες όπου υπάρχουν, προκειμένου να μην αφήσουμε το συγκεκριμένο περιστατικό να αμαυρώσει την εικόνα της τοπικής αστυνομίας ακυρώνοντας την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά οι συνάδελφοί μας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου